www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Cashew Chicken

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Cashew Chicken   الأربعاء 05 مارس 2008, 10:58 pm

Cashew Chicken




2 to 4
Chicken Breasts, cut into chunks

1 egg, beaten

1/2 cup milk

Flour

Cornstarch

Salted cashews

Green onions (optional)



Sauce:

2 chicken bouillon cubes

1 1/4 cups water

2 tsp sugar

1 Tblsp soy sauce

2 Tblsps corn starch




:chef:


Mix egg and milk, soak chicken in mixture for about 10 minutes. Coat the
Chicken in a mixture of one part flour, and one part corn-starch. Deep
Fry and drain. Add salted cashews and green onions-Snipped; if desired.


For sauce, mix bouillon, 1 cup water, sugar & soy sauce; and cook over
Medium heat. Thicken with corn starch and remaining 1/4 cup water.


Serve Over rice or Chinese noodles.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Cashew Chicken
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: