www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Cashew Chicken

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Cashew Chicken   الأربعاء 05 مارس 2008, 10:58 pm

Cashew Chicken




2 to 4
Chicken Breasts, cut into chunks

1 egg, beaten

1/2 cup milk

Flour

Cornstarch

Salted cashews

Green onions (optional)



Sauce:

2 chicken bouillon cubes

1 1/4 cups water

2 tsp sugar

1 Tblsp soy sauce

2 Tblsps corn starch




:chef:


Mix egg and milk, soak chicken in mixture for about 10 minutes. Coat the
Chicken in a mixture of one part flour, and one part corn-starch. Deep
Fry and drain. Add salted cashews and green onions-Snipped; if desired.


For sauce, mix bouillon, 1 cup water, sugar & soy sauce; and cook over
Medium heat. Thicken with corn starch and remaining 1/4 cup water.


Serve Over rice or Chinese noodles.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Cashew Chicken
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: