www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Chocolate Chunk Cookies

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Chocolate Chunk Cookies   الخميس 21 فبراير 2008, 11:06 pm

Chocolate Chunk Cookies
2-1/2 cups old fashioned or quick oats, uncooked
2 cups flour
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
1 cup unsalted, butter
1 cup granulated sugar
1 cup packed brown sugar
2 eggs
1 teaspoon VanillaPlace small amount of oats in blender or food processor container. Process until powdered. Repeat until all oats are powdered. Combine oats, flour, baking powder, baking soda and salt; mix well. Beat butter and sugars with electric mixer until light and fluffy. Blend in eggs and vanilla. Add dry ingredients to sugar mixture; mix well. Stir In chocolate and walnuts. Chill at least 1 hour.

Form heaping tablespoons of mixture into golf ball-size balls; place 2 inches apart on ungreased cookie sheet. Bake at 375°, 12 to 15 minutes or until lightly browned. Cool on cookie sheet 1 minute. Remove cookies to wire rack to cool.
TO FREEZE DOUGH: Roll chilled dough into five 10x1-1/2 inch logs. Wrap In foil or freezer proof plastic wrap. Freeze up to two months.

TO BAKE FROZEN COOKIES: Preheat oven to 375°. For large cookies, slice log into 3/4” slices, halve. For bite size cookies, slice log into 1/2” slices; quarter. Place chunks on cookie sheet. Bake 12-15 minutes for large cookies, 8-10 minutes for bite size. Cool on cookie sheet 2 minutes; remove and cool on rack. For moist cookies store in airtight container after cooling 5-10 minutes. Each log makes approximately 2 dozen large or 5 dozen bite-size cookies
1 (12 oz.) pkg. Semi-Sweet, or Milk Chocolate Chips, or Chocolate Chunks
1 (6 oz.) bag Walnut Pieces
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Chocolate Chunk Cookies
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» Mexican Chocolate and Chilli Tart
» ما هي الكوكيز (COOKIES)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: