www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Black and White Cookies I

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Black and White Cookies I   الخميس 21 فبراير 2008, 10:58 pm

Black and White Cookies I

Cook Time: 30 Minutes Ready In: 1 Hour 20 Minutes
Yields: 24 servings

"New York black and white deli cookies."
INGREDIENTS:
1 cup unsalted butter
1 3/4 cups white sugar
4 eggs
1 cup milk
1/2 teaspoon vanilla extract
1/4 teaspoon lemon extract
2 1/2 cups cake flour 2 1/2 cups all-purpose flour1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon salt

4 cups confectioners' sugar
1/3 cup boiling water
1 (1 ounce) square bittersweet
Chocolate, chopped

DIRECTIONS:
1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Butter 2 baking sheets.
2. In a medium bowl, cream together butter and sugar until smooth. Beat in eggs one at a time, then stir in the milk, vanilla, and lemon extract. Combine cake flour and all-purpose flour, baking powder, and salt; gradually blend into the creamed mixture. Drop tablespoonfuls of the dough 2 inches apart on prepared baking sheets. 3. Bake until edges begin to brown, about 20 to 30 minutes. Cool completely.
4. Place confectioners sugar in large bowl. Mix in boiling water one tablespoon at a time until mixture is thick and spreadable. (Add more than the indicated amount if you need to).
5. Transfer half of the frosting to the top of a double boiler set over simmering water. Stir in the chocolate. Warm mixture, stirring frequently, until the chocolate melts. Remove from heat.
6. With a brush, coat half the cookie with chocolate frosting and the other half with the white frosting. Set on waxed paper until frosting hardens.

1 teaspoon baking powder
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Black and White Cookies I
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ما هي الكوكيز (COOKIES)
» الصفصاف الأبيض
» برنامج ترجمة مجاني وفعال ## برنامج ترجمة مجاني وفعال
» تشخيص سبب العقم
» لعبة Black Sheep 1.1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: