www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Irish Creme Fudge

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Irish Creme Fudge   الخميس 21 فبراير 2008, 10:50 pm

4 1/2 Cups sugar
1 12 oz can of evaporated milk
1/2 lb butter
2 12 oz pkgs of milk chocolate chips
1 12 oz pkg semisweet chocolate chips
2 7 oz jars marshmallow cream
2 tsp vanilla
2/3 Cup Bailey Irish Cream
2 Cups chopped nuts
Follow directions EXACTLY.
Set chocolate chips, marshmallow cream, vanilla, Bailey's and nuts in a
VERY large bowl. Set aside for later. Pour milk mixtures over the other ingredients and stir slowly to blend.
DO NOT USE MIXER
Pour into a buttered 9x13 inch pan and chill very well. Cut cold.
I used a 9x13 pan AND a 8x8 pan and it was still good sized. I also
Lined the pan with foil and removed from pan to cut. I had a hard time
Getting it out of the pan. It stays kind of soft. Will never get very
Hard
Bring butter, sugar and milk to a boil and then cook slowly for exactly
11 minutes (don't ask why - just works), stirring CONSTANTLY
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Irish Creme Fudge
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: