www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Home-Style Beef Stew

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Home-Style Beef Stew   الخميس 21 فبراير 2008, 10:46 pm

Prep Time:15 min
Start to Finish:40 min
Makes:6 servings
1 lb lean (at least 80%) ground beef
2 cups water
2 cans (14.5 oz each) diced tomatoes with garlic and olive oilundrained
1 can (6 ounces) tomato paste
1 bag (1 lb) frozen cauliflowercarrots and snow peas (or other
Combination)
2 1/4 cups Original Bisquick® mix
2/3 cup milk
1 tablespoon chopped fresh parsley1.Heat oven to 425°F. In 4-quart ovenproof Dutch ovencook beef over
Medium heatstirring occasionallyuntil browndrain. Stir in watertomatoestomato paste and vegetables. Heat to boilingstirring
Occasionallyremove from heat.2.In medium bowlstir remaining
Ingredients until soft dough forms. Drop dough by 6 spoonfuls onto beef
Mixture.3.Bake uncovered 20 to 25 minutes or until biscuits are golden
Brown and stew is bubbly.High Altitude (3500-6500 ft): Heat oven to
450&Acirc;°F.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Home-Style Beef Stew
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شرح : كيفيه تغير الصفحه الرئيسيه للمتصفح home page
» transformation de style direct a indirect
» تجربة شخصية (كورندبيف)
» sociolinguistic variation
» صصم منزلك ثلاثى الابعاد ببرنامج 3d home architect ارجوا التثبيت

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: