www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Vegetable Tart‏

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Vegetable Tart‏   الأربعاء 20 فبراير 2008, 9:06 pm

Vegetable Tart

Nutritional Info (Per serving): Cals: 218, Sat Fat: 4g, Sod: 466mg,
Dietary Fiber: 2.5g, Total Fat: 10.5g, Carbs: 21.5g, Chol: 14mg,
Protein: 10g Carb Choices: 1.5

1/2 package piecrust mix (for 2-crust pie)15 ounce package such as
refrigerated Pillsbury
cooking spray, none
1 1/2 teaspoon oil, olive
1 1/4 cups corn, frozen, shoepeg
1 1/4 cups edamame, frozen shelled, thawed 2/3 cup zucchini, diced
2/3 cup peppers, red, bell, diced
2/3 mushrooms, fresh, sliced
2/3 cup onions, red, diced
3/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon pepper, black
1 1/2 cups cheese, mozzarella, part-skim, shredded, shredded

Preheat oven to 425. Unroll pie dough into a 9-inch round
removable-bottom tart pan coated with cooking spray. Press dough into
pan trim excess dough. Pierce bottom with a fork.Bake at 425° for 10
mins. While dough bakes heat oil in a large nonstick skillet over
medium-high heat. Add corn and next 7 ingredients and saute 4 mins.
Spoon vegetable mixture into baked crust sprinkle with mozzarella.Bake
at 425° for 12 mins or until cheese melts and tart is lightly
browned.Cool 5 mins before slicing. Cut into 8 wedges.Yield: 8 servings
(serving size: 1 wedge
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Vegetable Tart‏
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: