www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Hoisin-Glazed Mini Meatballs‏

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Hoisin-Glazed Mini Meatballs‏   الأربعاء 20 فبراير 2008, 8:00 pm

Hoisin-Glazed Mini Meatballs

Nutritional Info (Per serving): Cals: 39, Sat Fat: 0.5g, Sod: 105mg,
Dietary Fiber: 0g, Total Fat: 1.5g, Carbs: 2.5g, Chol: 12mg, Protein:
3.5g

1 pounds beef, extra-lean ground
1/2 cup peppers, green, bell, finely chopped
1/4 cup oats, rolled, quick cooking
1/4 cup onions, finely chopped
3 tablespoon soy sauce, reduced-sodium
1/4 teaspoon salt
1 large egg
cooking spray
1/4 cup preserves, apricot, (such as Smucker's Simply Fruit) 3
tablespoon hoisin sauce
1 tablespoon vinegar, cider
1/8 teaspoon pepper, red, crushed, to 1/4 teaspoon

Preheat oven to 350.Combine first 7 ingredients in a medium bowl. Shape
into 32 balls. Place meatballs on a foil-lined broiler pan coated with
cooking spray. Bake at 350° for 25 mins or until done. Meanwhile,
combine apricot fruit spread and next 3 ingredients in a medium
saucepan; stir well. Place over medium-high heat and cook 2 mins or
until thoroughly heated stirring frequently. Remove from heat add
meatballs, tossing to coat. Serve immediately.

Yield: 32 servings (serving size: 1 meatball).
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Hoisin-Glazed Mini Meatballs‏
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: