www.imanghassanghalayini.com

www.imanghassanghalayini.com


 
التسجيلدخولالبوابة*الرئيسيةالأعضاءالمجموعاتس .و .جبحـثمكتبة الصوراليومية

شاطر | 
 

 Linguine with White Clam Sauce‏

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
GHASSAN GHALAYINI

avatar

ذكر
عدد الرسائل : 194
العمر : 58
بلد الاقامة : لبنان
My SMS : <FIELDSET style="PADDING-RIGHT: 2px; PADDING-LEFT: 2px; PADDING-BOTTOM: 2px; WIDTH: 208px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 104px"><BR><LEGEND><B>My SMS</B></LEGEND><BR><MARQUEE onmouseover=this.stop() style="FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-ALIGN: center" onmouseout=this.start() scrollAmount=1 scrollDelay=2 direction=up height=80>أكتب هنا</MARQUEE></FIELDSET>
نقاط : 3
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/10/2007

مُساهمةموضوع: Linguine with White Clam Sauce‏   الأربعاء 20 فبراير 2008, 7:22 pm

Linguine with White Clam Sauce

Nutritional Info (Per serving): Cals: 293, Sat Fat: 1g, Sod: 450mg,
Dietary Fiber: 2g, Total Fat: 6.5g, Carbs: 47g, Chol: 7mg, Protein: 11g
Carb Choices: 3

8 ounces pasta, linguine, uncooked
13 ounces clams, minced, 2 6 1/2- ounce cans, undrained 1 1/2 tablespoon
oil, olive
2 medium shallots, 1/3 cup minced
1 tablespoon garlic, minced
1/2 cup wine, dry white, or clam juice
2 teaspoon lemon juice
1/2 teaspoon pepper, black ground
1/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper, red, crushed
1/3 cup parsley, fresh, minced

Cook pasta according to package directions, omitting salt and fat.While
pasta cooks drain clams, reserving 1/2 cup clam juice.Heat oil in a
large nonstick skillet over medium-high heat. Add shallots and garlic
saute 2 mins or until shallots are tender.Add reserved 1/2 cup clam
juice,wine and next 4 ingredients bring to a boil. Stir in clams and
parsley.Reduce heat and simmer 3 mins. Drain pasta.Combine pasta and
clam mix toss well.

Yield: 4 servings (serving size: about 1 cup
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
Linguine with White Clam Sauce‏
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الصفصاف الأبيض
» برنامج ترجمة مجاني وفعال ## برنامج ترجمة مجاني وفعال
» تشخيص سبب العقم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.imanghassanghalayini.com :: 
][§¤°^°¤§][][ Languages Forum ][§¤°^°¤§][][
 :: Foreign Languages
-
انتقل الى: